5 Eylül 2013 Perşembe

Krem şanti nasıl sertleştirilir ?



Krem şanti nasıl sertleştirilir ?

Genelde herkes krem şantinin çok yumuşak ve akışkan olmasından şikayetçidir.Artık bu şikayetleriniz son bulacak :) Burada püf noktaları az ve soğuk süt, pudra şekeri ve uzun süre çırpma..


  • 1 paket krem şantiye yarım su bardağı soğuk süt ve 1 tatlı kaşığı pudra şekeri ekliyoruz.
  • 2 paket krem şantiye 1 su bardağı soğuk süt ve 1 yemek kaşığı pudra şekeri ekliyoruz.
Yalnız pudra şekerleri tepeleme olmasın silme olsun..

NOT:Tatlınızı yapmaya başlamadan önce krem şantinizi hazırlayıp buz dolabına kaldırın.Süsleme yapacağınız zaman dolaptan çıkarın (çok sert olacaktır) ve karıştırarak istediğiniz kıvama getirin.Ayrıca pudra şekeri krem şantiye hoş bir lezzet katıyor :)


Herkese afiyet olsun :)

10 yorum:

  1. Aramıza hoş geldin mutlu paylaşımlar dilerim benim bloğumada beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş buldum teşekkür ederim :) hemen ziyaret ediyorum

      Sil
  2. Merhaba Burcu hn😊Bu şekildeki krem şanti ile pastayı kaplayıp şeker hamuru ile giydirirsem krem şanti eriyip şeker hamurunu eritir mi eritmez mi?teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben de aynı şekilde pastamı kaplamak istiyordum da acaba siz denediniz mi eritti mi şeker hamurunu?

    YanıtlaSil
  4. Iyi aksamlar süt tozu ile daha kıvamlimi olur...

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar ben kendim yaptım krem şantiyi ama cıvık oldu nasıl koyulaşır

    YanıtlaSil
  6. Her poşete 1 su bardağı süt koydum cıvık oldu ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  7. Krem santim delik delik oluyor

    YanıtlaSil