Krem şanti nasıl sertleştirilir ?
Genelde herkes krem şantinin çok yumuşak ve akışkan olmasından şikayetçidir.Artık bu şikayetleriniz son bulacak :) Burada püf noktaları az ve soğuk süt, pudra şekeri ve uzun süre çırpma..
- 1 paket krem şantiye yarım su bardağı soğuk süt ve 1 tatlı kaşığı pudra şekeri ekliyoruz.
- 2 paket krem şantiye 1 su bardağı soğuk süt ve 1 yemek kaşığı pudra şekeri ekliyoruz.
NOT:Tatlınızı yapmaya başlamadan önce krem şantinizi hazırlayıp buz dolabına kaldırın.Süsleme yapacağınız zaman dolaptan çıkarın (çok sert olacaktır) ve karıştırarak istediğiniz kıvama getirin.Ayrıca pudra şekeri krem şantiye hoş bir lezzet katıyor :)
Herkese afiyet olsun :)
Aramıza hoş geldin mutlu paylaşımlar dilerim benim bloğumada beklerim
YanıtlaSilHoş buldum teşekkür ederim :) hemen ziyaret ediyorum
SilMerhaba Burcu hn😊Bu şekildeki krem şanti ile pastayı kaplayıp şeker hamuru ile giydirirsem krem şanti eriyip şeker hamurunu eritir mi eritmez mi?teşekkürler
YanıtlaSilÇok teşekkürler :)
YanıtlaSilÇok teşekkürler :)
YanıtlaSilMerhaba ben de aynı şekilde pastamı kaplamak istiyordum da acaba siz denediniz mi eritti mi şeker hamurunu?
YanıtlaSilIyi aksamlar süt tozu ile daha kıvamlimi olur...
YanıtlaSilMerhabalar ben kendim yaptım krem şantiyi ama cıvık oldu nasıl koyulaşır
YanıtlaSilHer poşete 1 su bardağı süt koydum cıvık oldu ne yapmalıyım
YanıtlaSilKrem santim delik delik oluyor
YanıtlaSil